Ik ben als eerste begonnen met het geven van opleidingen in 2010. Inmiddels zijn we groeiende en verzamel ik veel enthousiaste mensen om mij heen. Ik geef les vanuit het motto:

“Wees enthousiast over sport maar wel met kennis van zaken.”

Dit motto zal ook terug te zien zijn in de manier van lesgeven. Ik probeer de passie voor sport over te brengen en dit moet gecombineerd worden met een gedegen kennis van zaken. Sinds 1994 ben ik verbonden aan First Class Sports in Rijswijk. Daar ben ik begonnen in de fitness. Dit was toen een goede aanvulling voor de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt op de HALO. Gedurende mijn studie ben ik steeds meer gaan werken in de fitness en heb hierdoor met veel verschillende facetten van dit werk kennis gemaakt. Naast mijn werk als instructeur ben ik ook actief geweest als onderhoudsmonteur. Hierdoor heb ik nog meer inzicht gekregen in de biomechanica van de toestellen en oefeningen. Echter naast mijn werk in de sportschool ben ik na mijn opleiding ook het onderwijs ingegaan. Hierin ben ik begonnen in het basisonderwijs en ben ik vele jaren werkzaam geweest in het MBO bij de opleiding Sport en Bewegen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven in beroepscompetenties. Deze ervaring neem ik mee naar de opleiding en zet ik in om de kwaliteit te verhogen.

Voor de toekomst hoop ik dat we gestaag ons aanbod kunnen gaan uitbreiden en dat hierdoor mensen met passie veel verschillende opleidingen kunnen gaan verzorgen voor mensen met passie die hun kennis willen vergroten.

Functie:
Sportdocent en eigenaar

Telefoonnummer:
06-34842888

Voor gastlessen klik hier.

Voor mijn FitNed-erkenning klik hier.

Voor mijn curriculum vitae klik hier.

Beschikbaarheid:

In onderstaande agenda kunt u mijn beschikbaarheid zien. Als u een voorstel wilt doen voor een afspraak hou dan rekening met reistijd vanuit Zoetermeer.