Binnen Sport Opleiding Nederland ondersteunen we een Rayon voor nascholing en competentiebeoordeling ten behoeve van hercertificering van instructeurs van het Oranje Kruis. Dit rayon geeft bijscholingsbijeenkomsten in Zoetermeer. Alle instructeurs die gecertificeerd zijn door het Oranje Kruis kunnen aansluiten bij deze bijeenkomsten. Het deelnemen aan nascholingsactiviteiten is verplicht vanuit het Oranje Kruis. Tijdens onze bijeenkomsten kunnen verschillende competenties behaald worden.

Onze bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag van 9:00 uur – 15:00 uur en zijn elke eerste zaterdag van april en elke tweede zaterdag van oktober. De eigen bijdrage is 50 euro per jaar of 25 euro voor een losse nascholing.

Onze vaste rayonleden zullen de diverse lessen verzorgen. Hierbij is er veel inspraak mogelijk in de inhoud van deze lessen. Elk programma wordt dus in overleg met de instructeurs samengesteld. Echter wordt elk programma wel getoetst door het Oranje Kruis. Binnen het rayon zijn onderstaande personen verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging.

Rayonleiding
Edwin van Pelt

Medisch docent
Rob van der Linden

Didacticus
Henk Rosink

Geplande opleidingen

Hieronder kunt u alle geplande opleidingen bekijken. Mocht er geen opleiding gepland staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Hier kunt u al onze geplande opleidingen vinden.

Rayon voor nascholing instructeur Oranje Kruis

Inschrijven

Persoonlijke contactinformatie

Alleen de laatste 8 cijfers invullen!

Persoonlijke informatie voor op het certificaat of diploma