Bij Sport Opleiding Nederland werken we met de online leeromgeving van Microsoft Teams. Je krijgt hiervoor een eigen account van sport-opleiding.nl. Je kan dit account gebruiken zolang je deelneemt aan de opleiding. Na de opleiding sluiten we dit account weer af. Hou hier rekening mee. Hieronder zullen we uitleggen hoe je aan de slag kan met Microsoft Teams.

Je kan Microsoft Teams gebruiken op diverse apparaten:

Om deel te kunnen nemen aan een online les zou je een telefoon kunnen gebruiken. Hou er wel rekening mee dat het veel stroom kost dus je accu gaat snel leeg. Daarnaast is het wenselijk om gebruik te maken van een headset. Deelnemen op een computer kan uiteraard ook en werkt prima.

Als je aan de slag gaat met de opdrachten is het wel wenselijk om gebruik te maken van een computer. Via office.com kan je gratis gebruik maken van de online versie van Word. Dit is voldoende voor de meeste bewerkingen. Binnen jullie klasteam staat alles klaar wat je nodig hebt voor de opleiding. Blader hier gerust doorheen. De docent zal tijdens de lessen hier ook uitgebreid aandacht aan besteden. Een en ander wordt ook nog uitgewerkt in de aan de slag-gids voor leerlingen/studenten.

Mocht je er toch nog niet uitkomen neem dan gerust contact op met de docent.

Na je opleiding zullen we je account afsluiten. Je kan dan niet meer bij je data. Zorg dat je deze data na je examen zelf veiligstelt.