Wij proberen alle opleidingen zo efficiënt mogelijk aan te bieden. Hierdoor kunnen we de prijs laag houden en heeft u wel een prima opleiding. Hiervoor geldt uiteraard dat u wel veel zelfstudie krijgt. Ons motto hiervoor is: “Alles wat u zelf kan doen hoeft u niet voor te betalen.” Uiteraard moet u dan wel doen wat er van u verwacht wordt om een kans te maken bij het examen.

Wij zijn geen voorstander van verkorte trajecten omdat is gebleken dat er vaak nog een kennisachterstand is of een verstoring in de kennis. Om dit recht te trekken hebben we onze tijd hard nodig. Mocht u nog meer uitleg willen over onze prijzen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Betaling in termijnen

U kan bij ons betalen in termijnen. Dit zijn maximaal drie termijnen voor particuliere aanmeldingen. Hiervoor hoeft u niks extra te betalen. Voor een zakelijke aanmelding kunnen we verschillende mogelijkheden bespreken.


Korting (particuliere aanmeldingen)

Als u bij ons nog een opleiding gaat volgen dan krijgt u een korting van 10%. Deze korting wordt wel berekend over de goedkoopste opleiding. Als uw volgende opleiding duurder is dan eerste wordt de korting dus berekend over de prijs van uw eerste opleiding. Deze korting is alleen van toepassing op individuele aanmeldingen.


Gewoon opleiden

Zoals u ziet zijn wij een bedrijf dat zich bezig houdt met opleiden en niets anders dan dat. U krijgt bij ons geen cadeau’s maar gewoon een goede opleiding tegen een zeer redelijke prijs. Wilt u een goede maar betaalbare opleiding, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Betalingsmethodes

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Overboeking

Alle manieren van betalen zijn kosteloos. U betaald dus alleen de kosten van de opleiding en het eventuele examen.


Garantie

Omdat wij veel vertrouwen in de kwaliteit van onze opleiding hebben, hebben wij een unieke actie. U krijgt namelijk bij ons de garantie voor een tweede gratis examen. Deze garantie houdt in dat u zonder extra kosten één extra kans krijgt om te slagen voor uw examen. Dit geldt alleen voor onze opleidingen die afgerond worden met een examen bij NL Actief en de Nationale Raad Zwemveiligheid. Gezien ons hoge slagingspercentage verwachten we dat de meeste kandidaten in één keer zullen slagen. Maar voor degene die dit niet haalt betalen wij de kosten voor het tweede examen. Om deze garantie te kunnen waarborgen verwachten we uiteraard ook wel iets van onze deelnemers. Houdt u zich niet aan deze spelregels dan kunt u geen aanspraak maken op deze garantie. Deze spelregels zijn eenvoudig:

  • U mag maximaal één bijeenkomst missen. Hiervoor wordt de aanwezigheid dus elke bijeenkomst gecontroleerd.
  • U moet alle huiswerkopdrachten in alle redelijkheid en op het aangegeven momenten maken.
  • U moet zich goed voorbereiden op het examen en zich houden aan de voorgestelde planning.

UWV WERKbedrijf

Sinds december 2018 hebben wij ook een scholingsovereenkomst met het UWV gesloten. Hierdoor is het mogelijk om de kosten voor uw opleiding vergoed te krijgen door het UWV. Informeer hiervoor bij het UWV.


STAP-budget

Momenteel zijn wij druk bezig om een erkenningte krijgen voor het STAP-budget. Helaas is dit een moeizaam traject en dit hebben we nog niet doorlopen Zodra deze rond is zullen we dat hier kenbaar maken.

U krijgt van ons een nette factuur die u hiervoor kan gebruiken. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de overheid. We hebben voor u de toelichtingen hierop al klaar staan.

Website rijksoverheid STAP-budget


Omzetbelasting (BTW)

Al onze activiteiten zijn vrijgesteld van de omzetbelasting. De prijs die u op de website ziet is dus ook daadwerkelijk de prijs die moet betalen. Hier komt dus geen extra omzetbelasting bij. Tevens zijn wij geregistreerd bij het CRKBO.


Facturen

Graag zouden wij facturen willen ontvangen via Simplerinvoicing.