Naast dat wij opleidingen verzorgen kan ik ook uw bedrijf ook verder helpen. Ik kan als ZZP-er ingehuurd worden voor allerlei vormen van bijscholing op sportgebied.

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Na mijn opleiding heb ik diverse vervangingen gedaan in het basis en voorgezet onderwijs. Maar in 1998 ben ik het welzijnswerk ingegaan. Hier heb ik in de wijk Segbroek (Den Haag) en de deelgemeente IJsselmonde (Rotterdam) sportbuurtwerk verricht. Parallel hieraan ben ik ook altijd verbonden gebleven met First Class Rijswijk voor fitnessbegeleiding en onderhoud. Na het sportbuurtwerk ben ik terug gegaan naar het onderwijs hier ben ik begonnen met diverse vervangingsbanen binnen het basis en voortgezet onderwijs. Echter ben ik toen ook in aanraking gekomen met het MBO. Via de welzijnsopleidingen ben ik inmiddels al geruime tijd werkzaam binnen de opleiding voor Sport en Bewegen. Dit is eigenlijk wel het werk dat ik het leukste vind. Mensen een vak aanleren is gewoon erg leuk en dit zijn vaak vaardigheden waar ze een leven lang plezier van kunnen hebben.

Met de start van mijn eigen bedrijf wil ik mensen gaan begeleiden en bijscholen die al werkzaam zijn in de sport. Door middel van een integrale aanpak. Hierbij wordt dus zowel naar het functioneren van de verschillende sportleiders gekeken maar ook naar de bedrijfscultuur waarin zij werken. Vaak ontstaan problemen namelijk uit een combinatie van beide. Aangezien ik inhoudelijk aan de slag ga moet ik mij bepreken tot de volgende branches:

  • Fitness
  • Zwembad
  • Recreatie

Wilt u meer over mij weten dan kunt u mijn curriculum vitae bekijken.