Wie ben ik?

Sport in de breedste zin van het woord beheerst al ruim 40 jaar mijn leven. Deze levensstijl gebruik ik nu om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Met passie, enthousiasme, vakkennis en volle overgave breng ik jou het gewenste resultaat.

Ik zorg voor veel variatie in de trainingen met 100% aandacht en begeleiding. Verzorg op een prettige manier opleidingen voor NL Actief en ander opleiders zoals ROC Mondriaan en opleidingen 2000 en het NHA.

Let’s create a new experience!

Wat is mijn achtergrond?

 • CIOS
 • Spinning
 • Bodypump
 • Bodybalance
 • Xco Walking
 • Crew Class Rowing
 • LAPT Personal Trainer (Black Label)
 • Gladiator Workout Instructor
 • Lifestyle Coach
 • KNAU running
 • Inline Skating

Wat zijn mijn specialiteiten?

 • Running/walking
 • Helpen zelfvertrouwen te vergroten
 • Geduld
 • Lifestyle coaching
 • Krachttraining
 • Helpen bij figuurverbetering/gewichtsvermindering
 • Tennis/voetbal/schaatsen/inline skating
 • Verzorgen van opleidingen Fitness A en B , alsmede het examineren daarvan

Leuk om te weten

Momenteel ben ik nog steeds erg actief om mijn eigen fitheid op een hoog niveau te houden door regelmatig hard te lopen, te racefietsen en/of te schaatsen. Uiteraard werken de groepslessen die ik geef hier ook aan mee. Ben in het bezit van het 11-stedenbrevet: schaatsen-fietsen-wandelen. Verschillenden referalls met goede resultaten.