Meer dan 20 jaar geleden begon ik als groepslesdocent. Naast mijn fulltime baan vulde ik mijn vrije uren met het geven van onder andere aerobic- en steplessen bij verschillende sportscholen.
Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Via mijn bedrijf Squats & More geef ik buitentrainingen in Voorburg. Dagelijks motiveer ik mijn deelnemers grenzen te verleggen. Ieder op zijn eigen niveau én met veel lol. Plezier geeft energie en is dé formule om ieder keer weer naar de training te komen.
Ook ben ik in de sportschool als invaller te vinden. Daarnaast geef ik Xco Power-Walking. Lopend met twee Xco’s in de hand door het bos, afgewisseld met oefeningen.

Een goede instructeur is niet alleen topfit. Vakkennis vind ik noodzakelijk. Mijn doel is deelnemers op een veilige manier fitter te laten worden. Correcte uitvoer van oefeningen door het geven van juiste instructie. Een goed opgebouwde les of trainingsschema. Daarom ben ik gecertificeerd fitnesstrainer, personal trainer, bewegingsdeskundige obesitas & overgewicht en voedingscoach.

Mijn kennis geef ik graag door aan iedereen die net zo enthousiast is als ik over de fitnessbranche. Ik leer hen les te geven in de praktijk. Hoe bouw je een les op? Hoe geef je juiste instructies? Hoe ga je om met klanten? Zo bereid ik met veel plezier deelnemers voor op het praktijkexamen.

Functie:
Sportdocent specialiteit fitness