Ik ben Geertje Mostert geboren in 1985 en moeder van Mace. Ik ben opgegroeid in Schipluiden, een klein en rustig dorpje in het Westland. Na de MAVO heb ik de opleiding CIOS gekozen omdat ik een baan wilde in de sport. Deze opleiding heb ik in Haarlem gevolgd met heel veel plezier.

Met het keuzevak Zwemmen en Sportvorming. Nadat ik de opleiding met een diploma had afgerond ben ik bij Sportfondsen Delft als zweminstructrice begonnen. Een aantal jaren later ben ik in Voorburg gaan werken onder de vlag van Optisport. Toen ik meer uitdaging zocht ben ik de opleiding HALO gestart welke ik succesvol na 3 jaar heb afgerond. Na deze opleiding ben ik ongeveer 3 jaar Bewegingsonderwijs docent geweest op een basisschool en een Middelbare school.

Uiteindelijk was het zwemonderwijzer toch hetgeen waar ik meer passie en uitdaging in vond, door een functie als ‘hoofd zwemzaken’ te bekleden waarin ik heel veel geleerd heb op het gebied van leiding geven. Nu, sinds 4 jaar manager van Zwembad Forum Kwadraat en sporthallen Esseteijn. Deze locatie heeft een zwembad, twee sporthallen met horeca gelegenheid en een zalencentrum. Naast deze baan ben ik werkzaam als gastdocent bij Sport-opleiding Mondriaan en begeleid ik studenten tijdens de stages. Ik doe dit werk met veel plezier en geniet van mijn dagelijkse werkzaamheden. Het mooiste van deze baan vind ik het invallen tijdens de zwemlessen.

Zwemles en opleiden zijn 2 dingen welke ik met passie en plezier doe. Opleiden tot zweminstructeur is hierdoor de perfecte combinatie. Gelukkig is er ook tijd om te genieten, in mijn vrije tijd geniet ik graag samen met Mace van het buitenleven, mijn familie en mijn andere sociale contacten.

Functie:
Sportdocent specialiteit zwembad