Mijn idee van jongs af aan was van mijn hobby mijn beroep maken. Ik was gek op sport en doe mijn hele leven niets anders. Ik was altijd buiten te vinden. Daar was ik aan het voetballen, skateboarden, hardlopen. Mijn vader was gymdocent en dat wilde ik natuurlijk ook gaan doen. Dan kan je echt de hele dag bezig zijn met bewegen. Op mijn 17de startte ik met de HALO (Haagse academie lichamelijke opvoeding). Dit was 4 jaar lang dagelijks verschillende sporten beoefenen en gymlessen geven. Heerlijk. Naast deze opleiding begon mijn interesse voor fysieke training in de sportschool te groeien. Ik zag mijn eigen lichaam veranderen door alle krachttrainingen die ik deed. Ik groeide van een 18 jarige jongen van 72kg naar een 22 jarige man van 85kg. Ik vond het zo fascinerend hoe het menselijk lichaam zo kon veranderen. Dat je zo gericht de hoeveelheid spiermassa en vetmassa kunt beïnvloeden op het menselijk lichaam is geweldig. Ik wilde er alles over weten en volgde meerdere opleidingen. Ik startte een eigen business om klanten te helpen bij hun fysieke doelen. Dit deed ik als zelfstandige personal trainer en werkte alleen.

Toen ik met Jim en Roos in contact kwam was ik zeer nieuwsgierig naar de werkwijze van Mifit. Ik hoorde dat ze een succesvolle studio hadden opgebouwd met een flink aantal klanten en meerdere trainers. Ze behaalde veel successen met hun klanten. Ik wilde graag in een team werken waardoor kennis gedeeld kan worden en je elkaar scherp houdt. Jim en Roos vertelde me dat dit kon bij Mifit. Dit was het begin van onze samenwerking.

Ik heb geen spijt gehad. Jim en Roos zorgen ervoor dat je een groeimindset aanneemt. Een mindset waarin je uitdagingen aangaat, obstakels niet uit de weg gaat en waar je niet je best doet, maar doet wat er nodig is! Hierdoor ben ik gegroeid als trainer, als coach en als ondernemer.

Door deze transformatie heb ik het idee dat ik mijn klanten breder kan uitdagen. Hiermee doel ik op de brede aanpak die we hanteren binnen Mifit. Een aanpak waarin we ons niet alleen richten op training en voeding maar ook op uitdagingen op het gebied van Mindset. Deze totaal aanpak zorgt ervoor dat de resultaten blijvender zijn!

Functie:
Sportdocent specialiteit fitness